Kenapa Jutawan Gaharu

Ramai yang telah mengetahui betapa mahalnya harga gaharu. Sedikit yang nekad memulakan langkah menanam pokok karas. Bagaimana rupa dan bentuk pokok karas, kaedah penanaman dan pembajaan, spesis terbaik untuk ditanam dengan iklim panas lembab di Malaysia, teknik suntikan dan kebenaran kejayaan inokulan lalu akhirnya saiz pasaran gaharu itu sendiri yang membenak di fikiran. Sebolehnya persoalan itu cuba dirungkaikan disini. Pepatah melayu ada menyebut kalau tidak dipecahkan ruyung mana kan dapat sagunya. Saya yakin kalau tidak ditanam karas mana kan dapat gaharunya.Tak dapat tanam 1o ooo pokok karas, tanam 1ooo pokok pun Alhamdulillah, Saya percaya Something is better than nothing.




Monday, 2 July 2012

Promosi Ramadhan - IGB 711




Ramadhan bakal menjelma tidak lama lagi. Itulah yang di hitung-hitung harinya. Kegembiraan menanti kedatangan Ramadhan kian terasa.

Promosi menjelang Ramadhan kembali lagi.

Harga Biasa RM350.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM370.00 (Sabah dan Sarawak)


Harga PROMOSI MENJELANG RAMADHAN untuk 1 liter adalah:


RM250.00 bagi Semenanjung Malaysia.
RM270.00 bagi Sabah dan Sarawak.
RM290.00 bagi Brunei, Indonesia dan Thailand.

Dengan setiap pembelian 5 liter dapatkan PERCUMA 1 liter.
Kos penghantaran adalah PERCUMA.

Promosi berakhir sehingga 19.08.2012. Dapatkan segera sebelum terlambat.


Ya Allah.. Hamba bermohon pada Mu, pertemukanlah hamba Mu ini dengan Ramadhan tahun ini. 

4 comments:

  1. aik..smlm bru je rm180..arini lak dah ubah rm250..dah naek hrge ke??

    ReplyDelete
  2. Minta maaf tuan..sebenarnya nak taip RM280..

    Tersalah taip di tengah malam... Faktor usia.. hu hu

    ReplyDelete
  3. baru plan nak amik 20 liter..dah xjadi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak mengapa. Pasti ada hikmahnya tuan...

      Delete